Zeer scherpe prijs

Gratis levering in regio Rheden

SNELLE LEVERING

Bezorging wanneer het u uitkomt

Heeft u last van waterschade?

Huur dan eenvoudig een bouwdroger of waterstofzuiger bij ons om uw ruimte efficiënt te drogen en te ontvochtigen.
Snel handelen bij waterschade is essentieel voor een grondig herstel. Wij denken graag met u mee over de juiste apparatuur en het proces. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.
Image

Onze assortiment van hoogwaardige machines

Bouwdrogers en waterstofzuigers zijn onmisbaar voor een grondige en snelle opdroging van lekkages en waterschade.
Image

bouwdrogers

Image

waterstofzuigers

Image

heaters

Waterschade kan plotseling en onverwacht toeslaan, en de gevolgen ervan kunnen verstrekkend zijn. Bij Drogeruimte.nl begrijpen we de urgentie van een snelle en effectieve respons op waterschade. Onze hoogwaardige bouwdrogers en waterstofzuigers zijn speciaal ontworpen om te helpen bij het herstelproces. Of het nu gaat om een lekkend dak, een gebroken pijp/leiding of een overstroming, onze geavanceerde machines staan paraat om uw ruimte snel en grondig te drogen. Hiermee voorkomt u verdere schade, zoals schimmelvorming en materiaaldegradatie, en kunt u uw eigendommen zo snel mogelijk weer in hun oorspronkelijke staat herstellen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste apparatuur en het effectief toepassen ervan. Wanneer waterschade toeslaat, zijn wij uw partner voor een efficiënte en doeltreffende oplossing.

Huur direct een van onze voorzieningen en neem voor een afspraak of verdere vragen contact op via onze website, ons e-mailadres info@drogeruimte.nl  Whatsapp of telefonisch +31 636333270.

ADRES

Steenbakkersweg 19
6991EK Rheden

GSM: 06-36333270
Email: info@drogeruimte.nl 
KVK: 85076918
BTW: NL863500857B01
Bank: NL52ABNA0107368730

ANDEREN BEKEKEN OOK